23 April 2011

Menebus Hak Kita..


selepas hantar anak ke tuisyen, kami singgah sekejap di Sen Heng. En suami bagi peluang untuk pilih barang nak tebus point sementelah kami ada la beberapa ratus point dalam akaun.

Ready stock tak sebanyak seperti di dalam katalog. Maka ini sajalah hasilnya. Ada satu jam analog beradio pilihan en. suami. Senang nak tengok jam di pagi hari..

Steamer tu kecik je. 6 liter... dapat kukus sikit2 jadi lah... padan dengan harganya kan.

Terima kasih daddy.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..