

Sedap lah sebagai pembuka selera. Dah lama tak masak bersungguh-sungguh. Dalam erti kata lain, memasak mengikut betul-betul aturan dan teknik. Biasa saya masak nan adoo je. Menggunakan sejimat mungkin bahan. hahah
Menu semalam. Hari ni saya masak simple saja. Sempena cuti 1 Mei, masak goreng telur dadar dan sambal bilis je..hehe petang kami memburu bahan dapur, tapi singgah dulu di Pantai Cahaya Bulan dulu sebelum singgah di pasar membeli sedikit sayur, udang dan sotong. Tiada ikan yang menarik hati... ada beberapa barang tak ada, esok kirim je kat asben soh belikan..hehe
Menu semalam. Hari ni saya masak simple saja. Sempena cuti 1 Mei, masak goreng telur dadar dan sambal bilis je..hehe petang kami memburu bahan dapur, tapi singgah dulu di Pantai Cahaya Bulan dulu sebelum singgah di pasar membeli sedikit sayur, udang dan sotong. Tiada ikan yang menarik hati... ada beberapa barang tak ada, esok kirim je kat asben soh belikan..hehe
Coretan,
Fizan Wan Pani
Tiada ulasan:
Catat Ulasan
komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..