30 April 2009

Crunchy Chips Biscuit


Bekalan Aleeya ke sekolah...semalam bagi dia bawa jemput tu, dia tak makan pun....grrrr......kalau biskut macam ini confirm habis dia makan....juga air bandung...lama tak buat air bandung, dia suka kalau color2 pink nih...ejeje

Terfikir nak buat biskut ni bila telur dah tak de...tp terigin nak buat juga biskut..maka, kena la guna resepi yg tidak melibatkan telur...lagipun dalam masa tak sampai 1 jam pun dah siap biskut ni...siap boleh makan lagi....

Resepi sama dengan sini, cuma saya tambah nestum untuk bagi lebih rangup...nyum!!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..