28 Mei 2010

Radix Chicken Shop

Malam tadi daddy bawa kami makan di Radix Chicken Shop. Ini kali ke-2 aku makan ayam Radix ni. Pertama kali dulu di Sungai Petani. Sebab dah tahu rasa ayam dia memang lain dari yang lain kesedapannya, so masa sampai ni..terkecur-kecur air liur...








Lepas makan, terus balik.... nak round lelebih pun fulus tak berapa nak ada......





Coretan,

Fizan Wan Pani

post signature

2 ulasan:

  1. kt kubang kerian or kt KBTC?
    bestnye..
    x prnh pg lg neh..

    BalasPadam
  2. best fasha...memang sedap luar biasa ayam dia...gi la, tingkat 3...tp parking la seksa sket..haha akak takut betul kalau naik turun parking.90darjah!

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..