4 Jun 2010

School Holiday: Bukit Merah Laketown Resort Day 1



Seawal jam 8.00 pagi kami sudah gerak menuju ke Perak mengikut laluan Jeli-Grik. Lokasi pertama adalah ke Bukit Merah Laketown Resort. Erm, actually itu adalah area kampung aku ye. Dulu, masa kecik-kecik pernah lalu di Bukit Merah ni bersama abah kalau kami balik kampung dari Sungkai.

Kami sampai ke Bukit Merah jam 2.00 petang. Terus ke hotel untuk ambil kunci since aku dah booking last week. Dapat je kunci, terus ke lokasi yang utama.

Hari pertama kami pergi ke Pulau Orang Utan saja. Esok mau mandi manda, Ecopark dah lain2 sampai hitam gemerlapan.. ;)







Balik hotel, anak-anak hendak swimming.... hari Khamis, orang pun tak ramai lagi..kami je di situ....


Ini ler hotel apartment tempat penginapan kami 2 hari, 2 malam...





Coretan,

Fizan Wan Pani

post signature

4 ulasan:

  1. fizan, awalnya kome bercuti...ponteng ek??

    BalasPadam
  2. ponteng sehari...hehe hotel sume fullbook..kena keluar awal jg lah..Sabtu ada gathering geng TSY.Tu yg kn cr 1 lokasi terdekat dgn Lumut. Nk travel dr Kelantan=Lumut mustahil akan sampai jam 12-2ptg..ahaks...happy holiday to cikgu Hasnah...

    BalasPadam
  3. ooo..bestnya cuti..boleh balik kampung sekali kan..best la cam ni..

    BalasPadam
  4. izah, begitulah keaadaannya... mengambil peluang kata orang..Cuti lama pun mengundang runtunan jiwa utk pulang ke rumah segera...hehe

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..