8 Julai 2010

Berhijrah

Sayang juga dengan rumah lama..tp apa nak buat, aku dah malas nak belek2 tang mana aku paste link url website lama yg kena hack tu...abis satu blogspot aku kena efek.

Hikmahnya, tibalah masa membina sesuatu yang baru.... rasanya buat baru lebih mudah dari memikirkan mana punca dan membelek satu persatu posting yg ada aku link gambar dari website lama....

kepada pembaca baru dan lama.... terima kasi kerana sudi singgah sini....

3 ulasan:

  1. byk kenangan d blog lama tu kann....
    moga blog ni terus jadi yg no.1 ..my blog http://visitmall.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. akk..blogspot akk pun kena hack??
    ok ni blog idah http://afizart.blogspot.com

    BalasPadam
  3. ok my frens... dah letak siap... blog lama sebab ada gambar copy paste dr website fizanstore..malas nk belek posting satu persatu,buat je la yg br...Terima kasih ya.

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..