21 Julai 2010

ku ingat satu.......rupanya dua!! Celcom :)


Aku bosan! aku rimas! sebulan ni naik nombor pelik-pelik...nambor menggatal je semuanya... dalam 10 tu, 1 je pompuan...lain tu semua menggatal....

Nekad, aku nak tukar no phone.. bukan tukar, tapi guna dua nombor. Nombor lama mentain je la..cuma sesiap calling bukan dr frenlist atau msg yg bukan dari kawan aku, aku delete terus saja... Lantak situ, biar la sampai ko bosan wahai penggatal.

Nombor baru, aku guna utk bisnes. Susah nak tahu yang mana satu serius buyer.... so, dgn nombor baru mudah la aku....

Baru aku perasan. 99% nombor yang naik tu....adalah nombor prepaid..nombor baru belaka...bukan seperti nombor-nombor phone biasa aku terima dari customer aku...

Ok, perlu ada 2 phone sekarang... phone buruk pun tak pe...asal dpt jawap call dan dapat balas msg dah ok.

2 ulasan:

  1. salam, amboiiii.....sampai 2 tepon awak ye. Lepas ni bersilang2 lah tangan awak menjawab panggilan.

    BalasPadam
  2. sall, nak buat cemana...kalau mampu teruskan..kalau tidak, sampai tak ada org ganggu lagi..saya continue semula dgn no.lama... susah la, everytime dapat panggilan lucah..sms lucah...gmabar lucah... benak tau jiwa saya nanti... hu hu hu susah kita berniaga, tak tahu which one nak beli brg @ pengunjung web kita..

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..