8 Ogos 2010

Taman Tg Anis lagi








Semalam Sabtu.. budak2 habis tuisyen 11-1 t/hari sekarang. Sudah bertukar waktu tuisyen... senang kan, tak pening kepala aku... sekali harung jek. Petang waktu senggang, pergi ke Taman Tg. Anis... saja bawak budak2 main. Di rumah laman pun kecik... nak main lasak-lasak pun tak boleh, karang bercalar pulak kereta yang dah sememangnya sudah antik... ha ha

Alang-alang Rx-Water Dilla dah sampai pagi tadi, langsung aku hantar terus jumpa di taman. Ni seronok kalau dengan pakcik kurier dah kenal... senang citer.. rumah pun dah tahu.. i like!

Setel bagi barang pada Dilla, kami melepak di taman tu hingga lewat petang juga lah.. balik aku yang kepenatan...langsung ke Tesco pula mencari barang dapur... banyak tak banyak la.. aku dapat voucher belian Tesco untuk barang-barang tertentu... setiap minggu ada potongan harga RM19 (sepanjang Ramdhan) jika belian RM190 ke atas... so far, kalau dah ke Tesco jarang pulak buat belian bawah Rm200.. musti lebih... macam-macam di capainyer..... capai makanan tak per, capai mainan.. aku campak balik waktu nak bayar tu....


*nape ntah lupe nak ambil gambar dgn Dilla semalam... hihihi

4 ulasan:

  1. wahh pindah umah baru yer k.fizan....
    salam jenguk rumah baru
    ...

    BalasPadam
  2. Erinz...pindah jg lah... ada masalah teknikal kat rumah lama..sayang jg yg lama tu...tp tak pe la..nk buat cemana, dah tak pandai nak setelkan..hehe

    BalasPadam
  3. Kak Fizan,
    betul tu, sekarang ni, beli brang sikit, tengok-tengok 100 jugak kena keluar. Mahal barang skrang.

    Kak Fizan, FYI, saya ada xchange link dengan Kak Fizan, tapi sesetengah orang tak boleh buka blog saya sebab ada malware dari fizan sew addict. Jadi, saya terpaksa remove.

    BalasPadam
  4. Yati, ha'ah mahal...keluar ke kedai runcit pun paling2 dekat RM50 juga habis..asal keluar, mesti budak2 nk jajan...tak beli menggaruk la sampai ke rumah...

    saya dah tinggalkan komen di blog Yati tentang banner.. sob! sob! mmg sedih...website 3 thn tu dah berkubur....

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..