6 September 2010

Mood Raya Mari Sudah

Aidilfitri 2009 [Pahang]



Mood raya everyone? Adik aku si Rangga dah balik pun kampung...hebat! plus wife dia [satu kg ngan kami jugek] tunggu masa nk bersalin je tu... semalam mak call... hoho windunya mak!! cerita Aleeya puasa mungkin penuh tahun ni...suka betul Opah mendengarnya..

Minggu ni malas dh nak membakar biskut. Kejap tadi salut cekelat sekejap kat biskut. Dapat 1 balang besar je. Malas dah nak uli doh... Malam ni kalau rajin buat biskut sarang semut je lagi...

esok kemas rumah..... sapu sawang... cuci habuk.... habuk?? memang berhabuk....kami je bersabar.... jiran sebelah renovate rumah... tahun lepas jiran belah kanan aku renovate... agak2, esok kami renovate rumah, dorang sabar tak?? komplen tak?? hamboi

hoh kemas dapur juga...

nanti aku balik ke home sweet home kami ni, tak le sakit mata :)

Lusa kemas beg.. yey!


p/s: sila buat komen, boleh ke tak?

1 ulasan:

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..