1 April 2011

Kelas Mewarna 2011




Setelah sekian lama ponteng.. hari ni joint semula.. Cikgu masih kenal lagi kami rupanya.. dia ingat kami dah tak duduk Kelantan...ahaks.

Kali ni Izzaty joint sekali.. suke acik ni...mulut tak stop bercakap. Tangan yang kecil itu mewarna agak terkial-kial. Ulangkali juga mengadu sakit tangan (lenguh).. aku guide jangan warna terkeluar dari garisan.. ok la untuk budak yang pertama kali mewarna ni.. biasa menyonteng je...
DIA HAPPY SANGAT!!

Zulaika mcm biasa waktu kelas je menyerlah bakatnya... tapi di luar kelas, waktu di sekolah rendah ke...alahai, kalau dia praktikkan apa yang dia belajar FOR SURE DIA JUARA MEWARNA!!.. hehe

Aleeya lambat keluar.. macam biasa juga anak sulung aku ni, sooooo sofan santuns...

2 ulasan:

  1. farrah...kena do something bila masa kecil dorang rajin menconteng dinding rumah.. Alhamdulillah sekarang dah tak jadi masalah lagi..kena hantar kelas mewarna..br berenti menconteng..

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..