18 Mei 2011

Suria Apartment & Bukit Merak Lake Town Resort (gambar lama)


suatu ketika dahulu, pernah menginap di Suria Apartment ni di Bukit Merah. Tak jauh dah dari kampung aku di Bangan Serai tu. Dulu masa kecik, balik kampung lalu Bukit Merah ni lah..tapi waktu tu tak ada lagi pembangunan.. kiri kanan hutan saja dengan rumah-rumah kampung. Naik motor je dengan abah. Sampai krem la pinggang aku membonceng di belakang. Turun je motor, rasa kengkang sekejap..haha

Apartment ni tepi jalan dah boleh nampak. Seronok juga, ada swimming pool. Anak-anak aku suka la kalau ada tempat berkubang ni. Mak ayah pun tumpang sekaki walaupun aku tak pandai berenang..tp berendam tu boleh.

Nak ke sini kena booking cepat. Kalau bernasib baik boleh la dapat diskaun. Selalu cuti sekolah @ cuti umum FULL BOOKED!

tujuan utama ke sini nak jalan-jalan lah.. boleh pilih pakej mana nak korang pergi. sediakan saja ongkos dan tenaga ya..

3 ulasan:

  1. kak zu stay kat main building, senang nak jalan ke cafe, food court, jeti org utan and yg paling best kat water park tuuuu...terasa macam nak pegi lagi...tapi hotel tu nampak scary laaaaaa

    BalasPadam
  2. mak su, time kami nk pi hr tu, Suria Apartment ada buat offer..murah gak. tp tak berapa safe sangat walaupun bilik besar tp tang pintu dia mencurigakan. Malam tido kami tindan muka pintu dgn conffe table sengkak kat dinding toilet. takut waktu lena tak sedar orang masuk. Kan byk kes macam tu sekarang. Kalau keluar, kami bawak semua brg berharga..laptop..kamera..tinggal baju je..

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..