11 Jun 2011

feeling mcm di Ausse ^^



musim luruh... LOL!

feeling mcm di New Zealand gitu... tapi sebenarnya di persisir Sungai Kelantan saja..
Tengahari tadi sementara nak tunggu anak aku habis kelas tuisyen.. aku singgah kejap di Jeti D Raja bersebelahan Hotel Ridel, Kelantan. Dulu kawasan ni adalah gerai makan. Tapi telah di bangunkan menjadi jeti. Gerai tu dah roboh lah. Than, pejabat Kastam pun dah upgrade buat bangunan baru.. Ok lah, nampak lebih tinggi.. dulu kalau banjir, kawasan ni ler akan di naiki air.. kawasan ni la pun port 'pesta air' dorang datang ramai-ramai main air kat sini.. siap berpelampung bagai.. sabor je le...

Ok hari ni tak puasa.. byk kerja keluar dari pagi-t/hari.. kang en. husband makan sorang.. sian plak aku terliur.. LOL!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..