11 September 2011

KK HOME DEKO

Deko! Deko!

Last week cuci mata di KK Home Deko. Kalau nak semua bole???? Tunggu duit jatuh dari langit lah...

Bila nak complete deko rumah aku ni, entah la.. Fulus kureng!!

2 ulasan:

  1. wow.. KK mana nih? terberkenan pada meja study siap rak tu.. kalau buat meja menjahit memang sgt best nih... :D

    BalasPadam
  2. mama Daniel, KK Kota Bharu. Rasanya KK lain pun ada kut...juling mato tengok.. tengok harga pun juling juga..hehe kan, buat tpt jahit best tu.... siap boleh bentang kain, potong lagi..

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..