28 September 2011

Update blog guna Iphone-4 mudah!

Assalamualaikum... Good morning..

Jemput minum...
Sekarang kite update blog guna Iphone je.. Laptop dah lama x bukak. Jangan bersemut suda... Ada aplikasi free untuk update blog iaitu Blogger. Cuma kekurangan aplikasi ni tak bole susun gambar ikut cerita. Yang kite suka sebab gambar dia besar dan boleh view tanpa klik gambar tu nak tengok paparan besar.

Kite ada satu lagu aplikasi iaitu BlogPress. Aplikasi ni kena beli USD2.99. Kena ada akaun PayPall la ek.. Kite kaki suping, mmg ada akaun ni.. Boleh beli segera. Best aplikasi ni sebb boleh susun gambar.. Automatik akan update dalam facebook dan twitter kalau kite update blog. So traffic ke blog kite akan naik. Cume x puas hati, gambar kecik.. Dah setting beso pun, tetap kecik.

Pagi ni minum RxCoffee dalam cawan bujang Bunga Kangkung. View latar belakang teko bunga Rose Pink Hitam yang masih ibu tunggal tak ada anak-anak lagi...

Dengan Iphone ni.. Kite akan kerap la update blog. Ye lah, tiap masa tiap ketika boleh snap gambar. Boleh terus muat naik ke dalam dashboard selagi ada 3G. Fresh from ladang gitu.

Dulu berminat gile dengan Galaxy tab. Bila tengok saiz, dah pegang, kite pulak jenis kiri kanan ada beg.. Akhirnya pilih iPhone. Ok ler, kite suke gak.. paparan gambar dlm fesbuk ke.. Blog ke.. Web ke.. Memang teRang dan clear as u watch HD Lcd tv.

Ok, bersiaran lain masa.. Nak hantar anak skul.





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..