8 Oktober 2011

Noodle Station Jalan Sultan Ibrahim

Tengahari hari ni makan di sini. Kafe Noodles Station ni ada dua. Satu lagi dalam KB Mall. Since nak hantar budak berdua kelas piano ganti jam 2 petang, so makan di sini je la.. kelas dorang tak jauh depan seberang jalan dengan kafe ni je.. Lagipun tak ramai orang makan di sini. Layanan pun 1st class, bayaran pun setanding layanan dia..hu hu





kite makan lamb chop. sedap sangat. even onion ring dia tu pun sedap. brocoli tu pun sedap, manis-manis lemak gitu...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..