20 Januari 2013

Mak, Abah dan Adik Datang Kelantan




Khamis tadi parents, adik lelaki dan keluarganya serta adik lelaki bujang selamat mendarat di Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra, Pengkalan Chepa, Kelantan jam 11.30 pagi. Kami le jemput mereka. Kemudian sewa kereta sebiji untuk jalan-jalan nanti..

Sebaik sampai rumah, lepas ambil budak-budak sekolah... lokasi pertama kami pergi adalah Pasar Siti Khadijah. Hanya pergi dengan adik dan ipar. Nak cari kain batik pasang... lama aku tak jejak kaki di sini.. saja-saja nk pergi tidak la kut.. seronok kalau teman orang. Aku nk membeli pun tidak juga.. kurang berminat dan tidak lagi menjual tudung.. hehe dan aku juga bukan kaki shopping kain pasang..huuu jarang-jarang berbaju kurung.. kalau blouse tu minat juga, tp tengok la design cemana... dah hampir ke angka 40-an ni lain pula taste dia kan.. tp jiwa tetap rumaja!

Ok ipar dapat lah tawar 2 pasang kain batik hok eksklusif katanyeeee... puas la servey sana sini.. bukan murah nokkk... kena tawar betul betul..emmmm  kemudian balik - rasa nk patah kaki kui kui






Petang pulak bawak mak dan abah jalan jalan hirup angin di Pantai Cahaya Bulan. Orang tua suka la duduk santai macam ni.. nafsu nk shopping jalan jalan patah kaki tidak le deme.... ombak kuat tu... angin!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..