12 Julai 2013

Terawih Bersama 2013 - Masjid Muhammadi Kota Bharu, Kelantan



Selesai menyempurnakan Sembahyang Terawi di Masjid Muhammadi, Kota Bharu bersama anak-anak. Mereka pun sudah pandai bawa diri... senang jaga.. senang cakap. Mereka pun gembira setiap kali pergi Masjid. Setahun sekali kan... 

Izzaty pun sudah pandai berpuasa penuh. Tak merungut lapar pun. Cuma selalu bertanya bila raya? hehehe

Ok, bulan ni tak banyak cerita.. hari-hari sibuk siapkan order crochet tak putus-putus sehingga banyak order perlu di KIV dan di tolak takut tak sempat siap sebelum raya... mak jemah semakin bizi noks... buku pun lagi 3 item belum edit.. ngeee.....editor dah minta.. kesian dia... baik budak tu.... ramah sangat... seronok bekerjasama dengan editor yang macam ni..

ok, otak ligat memikir nak masak apa untuk juadah berbuka..uhuks

2 ulasan:

  1. wahhh..!! seronoknya dapat terawih dengan anak2.... allhamdulillah rezeki crochet...

    ai pun tak sabar nak tunggu kedatangan tempat HP yang ai tempoh haritu.... ku tetap menanti penuh sabar he..he...

    BalasPadam
  2. sama la kita... nak masak apa ye.?

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..