13 Mei 2014

2gether2thon Aerobic USM Kubang Kerian









Ok ni 3.5.2014 punye cerita. Pergi Ganu sehari je...pastu balik. Maklum ler dekatnye macam IPOH-SUNGKAI je..sbb sy ada program keesokan harinye di USM Kubang Kerian.

Ini ler..berErobik dengan budak2 Kesra. OK gak... boleh keluarkan peluh... selebihnya saja nk seronok2.. mana tak seronok, gambar last tu.. Senior aku masa study di UPM. Kitorang satu kolej (asrama. kat upm asrama di panggil kolej). Satu asrama, tp lain blok (blok perempuan ada 2 masa tu). Tp kenal ler sebab sama-sama aktif kelab kat kolej. Sebab dia senior, maka tak ler rapat sangat... duduk kelantan 11 tahun baru jumpa kat USM kan...hahah biasa dok komen komen status FB je... adess mcm biasa ler, aku kan sibuk...

Tema hari tu Celoreng atau ASKAR..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..