31 Ogos 2014

Kelas Zumba Fitness saya di Kuala Terengganu

Sekarang saya sudah mempunyai LESEN untuk mengajar kelas Zumba Fitness.
Di kota Bharu saya mengajar di Kubang Kerian bergantung kepada keadaan. Maklum lah, bukan studio saya sendiri. Jika ada, ada lah kelas..kalau tak ada, rilek tengok tv or membelek pokok rose di laman...

Hujung minggu sy conduct class di Kuala Terengganu atas jemputan khas group saya iaitu group jahitan & kraf. Ramai rupanya warga KT ni dlm group. Sekian lama mereka nk jumpa saya... akhirnya, jumpa juga..sambil berbincang tentang jahitan & kraf.. boleh keluarkan peluh sampai semput korang aku kerjakan.

Terima kasih joint kelas saya. Nk kurus, nak sihat secara efektif hanya dengan senaman!

bai

see, posing gedik depan rumah sewa di KT. sebab ia rumah sewa, so tak perlu nk berpasu bunga bagai. Rumput pun tak terurus.. luckly, tuan rumah sangat baik.. dia akan hantar tukang potong rumput sebulan sekali. Tapi tak best, orang sebelah suka suki dia masuk kawasan rumah kutip buah betik jiran belakang. Patut ke tidak ek, bukan harta kami pun.. dia sepatutnya minta izin dulu dr pemilik asal, walaupun buah tu jatuh membusuk..huhu tak suka la org menceroboh suka suki ni... **pagar dh karat, tak boleh tutup!!! maklum rumah tepi laut!

habis kelas.. tunggu en. suami jemput. tak jauh pun office dia, dr bus stand ni dah nampak pagor kilang dia. Sorry la nk jalan kaki... what the fish....



saki baki my student, selain belajar tips kraf & menjahit..korang dapat keluarkan peluh. Sporting sangat dorang ni... walaupun BARU not bad boleh follow..kaki aerobic jugak sblm ni.. padan la pon

ok, pandai Izzaty tangakap gambar. mommy nmpak kurus..!

ada gak monopod dorang ni. mak suka!!

1 ulasan:

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..