23 Januari 2015

Zumba Instructor Training - Pro Skills Training (part 1)

Menara Great Eastern, Kuala Lumpur
19.1.2015 Monday

Selepas event Largest Fitmop Zumba Party di Stadium Mardeka, aku sambung pulak dengan Zumba Instructor Training di Menara Great Eastern. Terima kasih kepada abang aku yang hari hari ambil antor aku gi KL ni. Unless waktu balik je aku tak bagi dia ambil sebab boleh naik train kan.. lagi pun jalan jem kat KL tu...kesian plak aku dengan dia.. terharu!! kalau ingat masa kecik, aku memang suka mencekau dengan dia ni... suka nau cari gaduh!

Training start jam 9.00 pagi.. aku mintak dia antorkan jam 8.00 ada kat sana..senang sket nk cari lokasi training nanti.. 

Best training kali ni bila kita ada kawan yang kita kenal.. haha masa ni la tak malu segan dah.. kan dah kenal..so, senang kerja.


Zumba Trainer Specialist dari Columbia.. sangat baik dan talented.. David Velez


member aku yang sangat humble Dato' Jue dari Kuala Terengganu. Aku sebahagian dari KT & KB hahah

sebelum bermula...

kenal tak? Pembaca berita Astro Awani setiap pagi jam 8-9 hihih perangai sama..gila gila!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..