15 April 2009

Menara Alor Star,Kedah




Kami memanjat Menara Alor Star buat pertama kalinya buat anak-anak. Kali terakhir saya menjejakkan kaki ke sini pada tahun 2003 membeli pakaian raya Aleeya (baby lagi masa nih) di Pacific Alor Star. Now banyak pembangunan telah merubahkan sedikit sebanyak panorama di kota Alor Star ini.

Di atas menara ini kita dapat melihat pemandangan indah sekitar Alor Star menggunakan teropong tersebut..hinggakan orang mandi tepi sungai pun boleh nampak...:D

post signature

7 ulasan:

  1. aku x pnh sampai sini lagik..hehe

    BalasPadam
  2. sesungguh nya akak pun x pernah smpi lg ke sinii

    BalasPadam
  3. intan, saje dtg melawat bw anak-anak aku ke sini..

    kak ita, kut suatu hari singgah Alor Star, boleh la pergi sini...heh jgn risau, tak de sapa nak putaq kepala noh...hahaha

    BalasPadam
  4. fizan..sms byk kali x balas ekkk...yong dah link fizan..

    BalasPadam
  5. yong,SMS? tak de pun....yg byk org lain ada le....

    BalasPadam
  6. ijan,
    fyi...tinie org loq staq kedah...
    heheheh, yeap menara loq staq ok ok laa..
    adala gak menda leh nengok kalau naik dia kan..

    BalasPadam
  7. tinie, o ye ke..org kedah ke? dulu sy stay Gurun.than pindah pahang-kelantan.ramai member kat situ...gi kedah mmg suke jalan2..cuci mata..ok la naik situ...bawa anak2 jalan..

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..