25 Jun 2010

Bengkel Fotografi 1


Gambar hiasan..kawan baru sebelah aku.



Perkara: Bengkel Fotografi DSLR Nikon
Tempat: Grand River View Hotel, Kota Bharu
Masa: 3.00 petang - 7.00 petang
Silibus: Basic DSLR





Wakil Nikon, En. Mahfuz... tengok aksesori lens yang beliau miliki...meleleh beb.... dapat lense RM400 pun dah syukur la.. nk beli hat lain, tu...mengikut keperluan... kalau u ada job, u boleh tambah aksesori...kalau setakat suka-suka, better guna je mana yg ada.... yang penting, teknik mesti betul.



Hari pertama adalah belajar basik. Belajar fungsi button. Ni kes kalau malas baca manual, elok la sangat. Juga kalau dah baca manual, pun tak faham juga pun elok la datang. Banyak juga aku belajar benda baru di sini...walaupun basik saja....



Try zoom gelas ni....



Anak-anak aku, en daddy lah tolong jagakan...terima kasih darling.. Balik bengkel, singgah KB Mall pergi makan..macam biasa lokasi kami adalah Rasa Ayamas.




Coretan,

Fizan Wan Pani

post signature

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..