7 Januari 2011

Top baru Aleeya



Semalam dapat lagi peten baru baju budak-budak... aku teringat ada lagi kain aku beli dulu online... mahal beb kain ni semeter... alang2 beli mahal,baik pakai sendiri.. kalau jual, orang suke komplen mahal...haha kain mahal tapi cantik tak pe... ermm aku nak kumpul duit nak borong kain Amy Buttler (kalau salah eja tutup mata je la ek)... fuh! kain dia memang superb cun giless.... harga semeter pun cun jugak..itu belum masuk postage dari US ke Malaysia...kira la sendiri....

Sleeve Top untuk Aleeya. Potong kain malam tadi... subuh sapie dah bangun jahit... 2 jam baru siap... jam 10.30 pagi budak Aleeya dah pakai pergi kelas piano dia... hihi ngam-ngam dgn tubuh dia... ingat nak jahit seluar dia plak..kain ada lagi, rasa mcm cukup..tak cukup pandai2 la buat 'short' je

3 ulasan:

  1. hari tu, ada sale kat fabric.com..macam2 patern kain ada..lawa siut...semeter baru belas2..kalau masuk shipping dgn aku hari tu pun ok sebab aku ada order barang lagi dari sana..lufer nak khabor

    BalasPadam
  2. Rangga Chenta Anda7 Januari 2011 3:55 PTG

    cun....!

    BalasPadam
  3. ainal... ngeee ngape tak kabor..len kali kabor kalau order k..share shipping...aku dh tengok tadi.. merembess air mata nengok... aku dh byk order kain dgn web lain..tu yg ralat...lari bajet dah bulan ni..ingat x nk belanjer...ermmm

    Adik - baju dia... suka sangat tu si aleeya...

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..