Untuk makluman, ini adalah blog personal saya.

Anda tidak perlu tersentap di mana-mana kerana cerita di dalam blog ini adalah berkisar apa yang berlaku di dalam kehidupan seharian saya.

Setiap gambar yang ada di dalam blog ini adalah dari milik peribadi saya sendiri.

Tempohari saya dapati ada letak link blog saya ini di wall facebook. Kenapa?

Ada beberapa entry saya sudah delete dan edit. Selebihnya tak penting pada anda. Blog ini hanya bercerita tentang saya dan keluarga saya sejak 2008 lagi. Jika anda baru di sini, tolong kenali saya terlebih dahulu..

14 Februari 2011

Megi Ketam

yuuhuu entry tak de gambar!!

Last minit dah dalam kereta baru en.asben tanya nak pergi makan tak??? wwaaa sedapnye ketam!

Mula nk pergi bayar yuran mengaji budak2 je...terus la pegi makan..henpon plak tinggal rumah..

Kali ke-2 makan di kedai ni {Relax Cafe} - makan megi ketam *siyess sedap sangat!! tak macam megi mamak tu tau... ni btul2 super sedap

Malam ni sebab kebetulan kut...ketam sungai tu habis. Ketam sungai lagi sedap dan manis compare ketam laut. Kulit dia merah menyala dan keras. Korang kena ketuk ngan tukul serta kacip dgn benda bentuk mcm kacip pinang tu (rupe je, tp mcm playar bentuknye). Kalau gigit sedia la pergi klinik gigi buat gigi palsu sebab keras gila

Apa pun, memang ok la..sedap berbaloi walaupun x dpt mkn ketam sungai..

Thank you en.suami belanjerrrr ^^,

1 ulasan:

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..