29 Mac 2011

Bola Tunggangan @_@




Seriyes!!! ini baru le dikatakan main sampai muntah!!

Sekian lama mengushar jumping ball ni, baru le budak-budak ni dapat sorang satu. SORANG SATU YE... TAK BOLEH SHARE LANGSUNG. tu pasal lama baru dapat.. kena kumpul sekupang sehari dulu..

Saiz kecik sesuai untuk budak-budak kecik.. untuk mak pak budak, jangan gatal2 duduk pulak..tak pasal pasal bontot tajam, pecah terus.. RM15 each.. mahal ke murah? tempat lain ada lagi murah ke? En asben la beli, aku tak pasal le beli..besor nih nak jinjit 3 biji terus! Tertutup la henbeg murahan aku tu..wakaka itu pun nasib baik tokei kedai ambil siap yang sudah gantung di tali.. jinjit tali je le... aku nak pergi pasar lagi..takkan nak gantung kat tengkuk pulak..koh3x

Yang aku cakap main sampai muntah tu.. si Izzaty le.. dari dalam kereta lagi dah duduk atas bola tu.. sampai rumah terus lah dia melompat lompat tak benti2.. alih-alih jam 6 petang nak hantar kakak dia mengaji, boleh pulak muntah dalam kereta...hahah pening + perut bergegar la tu kut....

tak pasal-pasal kena tinggal di rumah tak dapat ikut hantar kakak ngaji...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..