28 Mac 2011

Like Heaven!



Kakak dia bersekolah.. jadi tinggal le dia sorang kat rumah. Kadang-kadang je bangun awal.. selebihnya bangun lambat [huhu].. kalau bangun pun tengok Ceria 611 je la.. nak main kat luar aku tak bagi..

Tahun depan baru nak antar dia sekolah pra-tadika dekat sekolah kakak dia.. harap dapat le..kena cepat gi amik borang nih... sekarang ni cakap pun tak lepas lagi.. hu hu felat lagi..



bukan tak ada lappy sendiri.. tapi aku simpan. Sementara kakak dia sekolah, kang tak buat pulak kerja sekolah. Kebelakangan ni daddy dia bagi main lappy dia.. berebut gak kekadang tu.. ni waktu pagi tak de kakak dia, dia la dok hadap... dorang selalu main game budak2 kat satu web tu. aku pun tak tahu.. tahu2 dah macam2 web free game dorang dah terjah. Pandai pulak tu main... aku pun tak pandai main game semua tu... kalau izzaty ni, banyak dia tengok katun di Youtube je.. walaupun tv depan mata terbukak!

2 ulasan:

  1. izzaty cumill.....ummuarghh
    templete ni pon sweet banget terguda i..

    BalasPadam
  2. auntie erinz!! tak cumil dah..comot je...

    ye la, erinz suke pink kan ^^

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..