14 April 2011

SEGMEN : BEN ASHAARI GEGAR LAGI ...


Aku akan join dengan semangat wajanya di ENTRY ini. Pengumpulan bermula hari ini iaitu hari Rabu bersamaan 14/04/2011 sehingga la hari Ahad bersamaan 17/04/2011. Kata Ben Ashaari, segmen ni belum tahu tujuannya lagi. Kalau korang nak join jugak, sila klik banner di atas oke. (>_<).

13 ulasan:

  1. CE datang gegar sini plak...;)

    BalasPadam
  2. singgah sebentar menggegar blog ni!
    jom singgah blog kte pulak ;D

    recent post;
    kau silap besar

    top post;

    Anwar hadi :)

    ben ashaari gegar lagi

    nafsu tak terkawal

    BalasPadam
  3. singgah sebentar menggegar blog ni!
    jom singgah blog kte pulak ;D

    recent post;
    kau silap besar

    top post;

    Anwar hadi :)

    ben ashaari gegar lagi

    nafsu tak terkawal

    BalasPadam
  4. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. singgah sambil follow..

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam kenai dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

    Mai melawat Si Ulat Bulu

    BalasPadam
  7. salam..datang menyambung gegaran..dari kump.2 bernombor matrix 54..weee..:)

    BalasPadam
  8. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    BalasPadam
  9. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    BalasPadam
  10. datang mernggegar..
    awak..saya ada buat contest..kalau berminat sila join..
    takde paksaan ye..

    http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

    BalasPadam
  11. SALAM GEGARAN: Satu hari seratos blog menyambong gegarannya ke kumpulan 4 setelah tergendala dengan beberapa urusan... hehe.. Kumpulan 1, 2 dan 3 telah berjaya ku gegar, kini tiba pula giliran kumpulan 4... :P

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..