7 Julai 2011

Lunch @ New Horizon Restaurant


Hari ni lepas ambil budak-budak sekolah kami pergi makan di New Horizon Restaurant, Kota Bharu. Biasa ler, tengahari..ada la program pihak gomen aku rasa. makan-makan kat sini. PENUH!! - nasib baik dapat meja LOL

Kalau Ramadhan nak berbuka kena booking dulu. Always full house.

Dah selalu makan di sini, tak tahu nak makan apa dah.. biar la en husband pilih.. ai pilih air saja.






tomyam campur. kali ni tak bape 'kick' lah


lala ni sedap. Zulaika makan sorang dia je.



butter prawn dia pun sedap.Budak-budak suka makan butter goreng dia tu ler..rangup!



ketam goreng telur asin pergh!!! supap arh..... mmg sedap





Terima kasih. Lain kali datang lagi.. SIGH




Coretan,
Fizan Wan Pani

post signature

7 ulasan:

  1. fizan, makan besar anak beranak..bestnyer!!

    BalasPadam
  2. Kak hasnah, order yang biasa2 je.. tak habis gak makan, tapau bawak balik. Kadang2 chef masak sedap..kekadang kurang juga..tp mmg selalu mkn kat sini.

    BalasPadam
  3. i pollowww u back.. nice pic.. :)

    BalasPadam
  4. wei ko dah balik sini... aku suka... sedap kan makan kat situ... aku pernah pergi 2 kali...memang sedap.. berbaloi lak tu harga dia..

    sampai tak sempat nak tukar baju sekolah ye.. hehe...

    BalasPadam
  5. Daus, thank you... polo selalu ye.. ^^

    Ita, aku sayang link ni..ramai kawan-kawan aku ada link ni..dorang x update link baru. Ha'ah makanan kat sini sedap kalau kena waktu kelaparannya..haha mmg berbaloi...satu lagi port sedap 4seasons..ko pergi kat Kota Bharu town...mmg sedap!!!~ harga masih relevent gitu..kalau dtg reramai lagi berbaloi

    BalasPadam
  6. menarik cerita, tertarik photographynya

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..