15 Julai 2011

Melawat KELCHEFF malam tadi






KELCHEFF (Kelantan Cheng Ho International Food Festival) bermula semalam. Malam tadi selepas hujan singgah sekejap itu pun sudah jam 9.00++malam. Memandangkan baru lepas hujan, banyak gerai di bawah kanopi kami tak dapat nak pergi sebab becak dengan selut. Erm, kami sekadar jalan-jalan di bawah kawasan beratap dengan lantai berkapet tu je. Itu pun banyak booth/gerai dah tutup.

Tak ada apa yang best rasanya.. hehe yang best banyak gerai-gerai makanan seluruh Malaysia dan masakan di masak oleh orang China. Tak dapat nak merasa mee yang dia buat tu, perut dah kenyang pekena laksa buyong. sedap wooh...

Memandangkan acara sampai 23 Julai ni, sempat lagi la nak memakan..


Banyak gambar lain di FROM MY EYE LENSE



Coretan,
Fizan Wan Pani

post signature

1 ulasan:

  1. :) KELCHEFF 2011 dari pandangan Sukarelawan Green V

    http://asecretmurmurlight.blogspot.com/2011/07/kelcheff-part-3-kelcheff-2011-in-memory.html

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..