29 Julai 2011

Tasik Darulaman dr kaca lensa



Ini gambar snap dari camera. hu atas benda kayuh kayuh ni..pening kepala aku. dengan air masuk dalam tu lagi, cuak! Ini je yang clear, lain semua gambar goyang.. nak kontrol pedal lagi.. terpusing-pusing.. ahaks...

Budak-budak happy le....



Kemudian naik kereta yang slalu ada kat padang golf tu. RM12 ke berapa ntah... tp sekejap je... berbaloi ke tak ntah ler... dah nak malam dah waktu ni.. Tasik ni kan besor... kalau joging, satu round je kut mau aku tumpooo.... fensan kau!!

Cara bawak senang je..tekan je pedal minyak, macam bawak kereta auto.

Jam 7 ptg dah gelap... belakang tu ladang getah...ingatkan dah tak de orang menoreh, tp harga getah sekarang kan mahal.. petang-petang gitu pun ada lagi menoreh..tu pun aku tengok sampai ke dahan-dahan pokok kena toreh... cepat le menopos pokok tu...



Sempat buat shoot sekali kat sini. Tp masing-masing menggelejat. Susah nk dapat gambar yang best.. Aleeya je bersemangat sebab dapat beanie baru.




Coretan,
Fizan Wan Pani

post signature

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..