16 Ogos 2011

Baju Raya...


Aku ada 8 pasang baju raya (baju kurung) nak di jahit. Ada 3-4 pasang tudung nak di jahit kalau jadi ler... Baju anak-anak separuh dah siap di jahit secara sedikit sedikit. Tinggal baju aku dgn baju Izzaty 1 pasang, baju Zulaika 1 pasang.

Buat masa ni tengah pulun nak siapkan order crochet. nak siapkan sebelum 22 Ogos. Tak lama dah 22 Ogos tu. Sebab apa 22 ogos?? Sebab Pos Malaysia dah nak tutup hari tu wei..... kang meraung la customer aku tak dapat order depa.... mampuih aku nak jawap pa???? arggghhh!!!!
Kali ni pos malaysia cepat pulak tutup pintu.. biasa bukan seminggu lagi nk raya kan depa tutup. Kejung tangan wei dok crochet hari-hari sampai keluar asap ler kat jarum..meahaha aduih, sabar je ler... berita ni baru tau semalam... kecut perut!

Ingat lepas ni nak ambil upah jahit kurung kanak-kanak. Kanak-kanak je ye..orang tua tak mau...heheh boleh contact aku kalau nk tempah ye.... murah2 je..bajet kanak-kanak gitu.


Ok, selamat bersahur..skrg dah start membeli juadah je... beli pun dekat simpang rumah, terjamin sedap & tidak basi... tak suke gi PARAm sebab kualiti makanan KURENG!!! :(



Coretan,
Fizan Wan Pani

post signature

5 ulasan:

  1. cepatnya pos malaysia nak tutup....kejar fizan kejarrrrr

    BalasPadam
  2. kalau kad raya diorang umum 24hb fizan... barang cepat pulak ye?
    kalau baju melayu ko ambik tak? baju melayu budak ler..

    BalasPadam
  3. Ita, kalau bj melayu budak cekak musang aku boleh buat. Tp ni dah x sempat pun pos...nampak gaya tunggu ry haji @ thn depan la kut ye dak..

    BalasPadam
  4. mak su, tahun ni awal 2 minggu..selama ni 2-3 hr nk raya br tutup

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..