4 Ogos 2011

Beli benang percuma sewing kit





Baru balik dari kedai di kota bharu (tp x sampai rumah lagi.. Zaman teknologi, dalam keter sambil tunggu en. Somi pun boleh update blog :) )

Pergi dengan en somi. Dia x bg la aku drive sensorang.. Even aku rs boleh je gi sorang.. Tp dia nk teman ok lah.. Aku drive, dia co pilot. Balik dia bawak singgah bank dulu.

Aku suka la beli kat kedai ni. Biasa aku mmg belu borong terus. Dapat macam2 free gift. Kali ni dpt sewing tool kit. Aku suka kat box dan gunting dia yg kiut tu..

Terima kasih, lain kali aku dtg lagi. Kannn aku ni regular customer dia.. :D







- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Jalan Sultan Yahya Petra,Kota Bharu,Malaysia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..