26 September 2011

Hari Penternak & Nelayan Part2

Gambar gambar pertandingan untuk pokok-pokok tanaman yang besar, sihat dan cantik.

Pokok cabai tu, memang besar. Kalau makan sorang, tak habis pun. Tinggi dan rendang. Yang sangat best, hasilnya sangatlah lebat. Kagum betul!! Kalau pokok kite, slim world je.. Nk berdiet x kena masa heheh

Pokok nenas dengan buahnya yang macam gergasi. Makan sekampung pun tak pe. Tanam dalam pasu je.. Double kagum!

Idea tanam pokok kangkung dlm plastik je.. Boleh la dijadikan hiasan taman ala enggeris tu kan... Rumah yang tinggi mcm apartment tu sesuai sangat lah. Tanam x lama sudah boleh di semai...

Best!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..