29 September 2011

Hunting PML lagi DUMEX yang rare!

Hari ni ikut somi gi hunting PML lagi.. Emm bukan dia yg hunting.. Kite le yang besungguh-sungguh memilih. Macam nak histeria pun ada memilih. Naik seh sekejap.. Hehe memikir bukan duit kite nak membayarnye.. Kite pun bawak-bawak menarik napas dan hembus.. Tarik hembus... Kite pilih sikit2 je..

Sebab bajet tak berapa ada.. Anak ada 3 org nak bagi makan sebulan.. Rumah nak bayar, bil segala nk dibayar.. Kereta lagi.. Maka ini je idaman hamba yang tercapai dek tangan...


Perkenalkan.. Set Dumex versi pertama Teko Dumex Tangkai Siku, tureen besau second edisi, 2 unit creamer lain cop, satu cawan rare tangkai siku 1st edisi, 2 cawan dgn gelas untuk melengkapkan set cawan kita yang ada.

Hokey, cukup dah rasa set Dumex kite.. Nanti kira nak tambah sikit2 je lagi kasi lengkap...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..