19 Oktober 2011

Creamer, sugar pot dan tureen dumex

Assalamualaikum..

Ini koleksi Dumex putih polos bagi tureen 2 biji. Ceamer dua biji dan sugar pot sebiji. Koleksi limited item n very rare!! Jadilah buat pusaka anak-anak dara.

Tureen tu sama saiz (besar) tapi beza dekat logo dia. Satu logo duduk tepi badan, satu lagi duduk bawah tapak.

Creamer tu pun bentuk cop dia lain. Satu ada tulisan baby food. Lagi satu tak ada. Org kata fake, tapi kami tetap buat koleksi. Sekarang mana nK jumpa???

Sugar pot tu ada satu je lah.

Corak polos Dumex ni kira 3rd generation dah.. Ada lagi yang lebih lama. Putih dia lain sikit dengan logo Dumex pun lain.

Nanti kite tunjuk lain entry.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..