2 November 2011

Pizza Hut yang baru?

Hari ni suami belanja makan seperti biasa lah. Kami makan di Pizza Hut.

Macam biasa seorang sekeping je. Anak-anak lebih suka makan makanan sampingan je dari makan pizza.

Sup cendawan yang lazat tu pun tak habis.

Maka, tapau saja bawa pulang.

Ini,mesti suami ku baca kan? Kan?
Pesanan ku.... Jangan lupa belikan pokok ros di hentian Titiwangsa barang sepokok dua tau....

3 ulasan:

  1. lerrrrrrrrrrr awat tak habih...kalau kak zu ada, sure habih licin hehehehhehe

    BalasPadam
  2. Maksu-sampai rumah baru habis... sedap lagi makan kat rumah kan...

    Ita - hang dah rasa ek...sedap tak? aku suka gak part cheese ball dia tu..

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..