22 Disember 2011

Kami di Alor Star lagi


Assalamualaikum..
Hari ni kami sekeluarga pergi ke Kedah lagi. Macam biasa lokasi paling best, Alor Star lah... Tujuan?? Saje.. jalan-jalan sebelum cuti skolah berakhir.... Tumpang-tumpang suami yang ada kerja... 
Sepanjang jalan dari Kota Bharu hingga R&R Puncak Titiwangsa hujan saja... sejuk sepanjang jalan... Kalau jalan jauh, cuaca sejuk macam ni ok juga.. tak la menggelupur budak-budak dlm kereta... :)


Berhenti makan di Jeniang. Bihun sup dia memang SEDAP!!!
Budak-budak enjoy main game sepanjang jalan...
Beli barang jajan di Tesco Seagate LOL

4 ulasan:

  1. bestnya leh jalan alor setar. hujan ke kat sana.

    BalasPadam
  2. salam
    1. bestnya jejalan
    2. kenapa ya saya dah tak boleh masuk sew addict sbb selalu dpt warning ada virus.
    3.bunga hoya memang cantik dan wangi

    BalasPadam
  3. Waalaikummussalam Melor.. oh, Sew Addict dah tukar link blog baru...

    http://sew-addict.com

    BalasPadam
  4. mak su, kedah x ujan... kelantan yang ujan tak habis lagi..uuuu

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..