3 Oktober 2012

3.10.2012 - Mentari menyinari lamanku pagi ini..Alhamdulillah...


Money plant ni dah mula menjalar. Yang putih tu mahal juga masa beli pot kecil RM10.

Dark Red Rose dah lama dekat 2-3 minggu still mentain. kalau langgar sure gugur .. Itu depan Wild Fairy sudah tukar pasu... semoga cepat gemok ye...

Yvone Rabier Rose (putih) dan Dcarpet Rose (merah)

Rumah burung pun dah tak nampak.....

Baru tukar pasu pagi ni... penuh sakan akarnya. Menyebabkan daun gugur dan kuning. So dapat rumah baru harap2 awak mendebab lagi ye...

Ini lah sebahagian ros aku pagi ni...ades malasnya nk sapu daun gugur..... :(

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..