4 Mac 2013

Trip To Bangkok - Day 1 *Our Glow Hotel yang awsome!

Review our hotel. Dari Dong Muang Airport tak jauh mana kalau ikut highway. Dengan bayaran 1000THB (RM100) kami dibawa melalui highway utk elakkan jam. Lg pun hari ni ada mengundi Mayor dorang. Jalan mmg jam. Dlm 30-45min sampi hotel. Ketibaan kami disambut door bell boy yang sopan dan kepatahan lembut kiki tp dia baik...
Gi check in hotel.. kak yam uruskan. Dia mmg brutel. Sebab dia baya mak aku je. Tp dia punya sporting mcm kita kita je. Very nice & humble. Aku  baru pertama kali jumpa kak yam hehe sempoi habis. Dia bayar, kami lepak lepak dulu.
Lagi 3 orang gi beli nasi di restoren Arab kat level 6. Lauk kami ada bawak siap dh. Sambal bilis.. sambal belacan pun ada..sardin, megi, milo, nescafe, roti segala yang boleh bwak kami bawak. Bukan apa esok nk gi visit farm mana nk cekau food halal. At least ada bekal. Air x de hal hotel ada bagi. X cukup g minta. Kang dorang antor. Cepat plak tu. Mmg di layan mcm raja haha
Dapat keycard naik level 10. Lihat shopping complex bebetui depan hotel. Ada swimmimg pool..cafe...
Lihat bilik kami. Share 2 org. Katil saiz King. X dpt separate bed coz full booked. Hari minggu kan.. tp tilam ngan bantal gila empuk. Mcm kekabu yg baru di jemur. Gebu gebu. Tido bontot tenggelam hokey... kabinet, safety box, bar, toilet,shower mmg class! TV pun ok la boleh tengok mcm astro punya chanel. Cuma kami x dan tgok tv ponnn..
Makan di bilik kak yam. Siap mintak budak antar pinggan kat bilik. Ngada x ngada. Byar mahal ye...kikiki
Lepas makan decide nk warm up jalan dpn hotel.. memandangkan cuaca br lepas hujan...sejuk....ok boleh jalan dah.
---













Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..