4 Mac 2013

Trip To Bangkok - From Kota Bharu to LCCT

2 hb March aku sudah siap booking flight AA sebulan awal lagi. Jam 6.10ptg aku berlepas. Aku dah check in online dh dari rumah. So aku just scan di kiosk je ambil bar kod berlepas.
Aku backpack je pergi ni. Niat nk shopping baju baru kat Bangkok dh ada. Planning nak joint geng pergi visit Bangkok or Chiangmai dari thn lepas lagi.. tp x de rezeki. Tahun ni tercapai impian. Tujuan - merealisasikan impian hati.
Sampai LCCt adik aku dh tunggu anak beranak. Going to USJ aku ajak adik tukar duit. Mengagau cari dua tpt. Huu mahal jg. Tp apa mau buat? Bayar je la.
Makan di restoren YaYa di USJ16 sangat sedap sblm balik tido!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..