29 Jun 2013

Gambar tertunda..




Gambar bermain di fun fair ni dah lama.. lokasi di Pantai Sri 7, Tumpat.. ada fun fair pulak dah.. menggedik semua nak main... dengan membeli token rm30, main ler 3 beradik ni.. tapi ok la, puas hati sebab satu game tu lama boleh duduk situ heheh kalau game biasa 2-3 round dah boleh blah kan... yang ini sampai boring aku tunggu tak benti benti plak hahah... ada parents tu sampai minta penjaga tu tolong berhenti sbb nak ambil anak dia.. anak aku, biarkan mereka main puas puas....








yang lain lain.. biasa ler.. aku kan mamarazi kesayangan dorang....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..