3 Julai 2013

Berjimba di Bangkok Thailand



Kenangan berjimba dengan kengkawan di Bangkok Thailand tempohari memang awsome!! Seronok sangat sampai tak larat kaki melangkah. Tidak la susah sangat. Macam berjalan di Kuala Lumpur je. Bezanya nak cakap dengan local tu haa belajar la bahasa isyarat heheh.. tak semua fasih berbahasa Inggeris. Nak tanya apa cari orang bekerja atau pelajar... lain lain mereka tetap membantu walau tak pandai english...

yang mak geram tu, aku pergi berjimba pakai duit sendiri... kau orang yang terasa sentap @#)@()#@#) tu apa hal... nak perli perli aku pulak.. pergi bangkok tak ajak la... nak gathering pergi bangkok la... tolol sungguh.. nk pergi, pergi je la..tak payah perli perli.. lagipun kalau ajak, ayat standat kau "aku ni mana ada duit.." hak tuih!! meluat sungguh.. habuannya-- get lost from my friend list.. aku tak perlu orang macam ni.. aku sikit punya berjimat cermat cari duit nak merasa berjalan... dia apa tau... aku geram la jugak... yang sindir sindir aku tu pun aku remove je la.. depan kemain baik.. belakang macam ci***. No wonder adik beradik sendiri pun kurang ajar kan...mulut/tangan tu mmg tak reti nak jaga hati orang lain.. selamat tinggal...

Oh my english!!!

6 ulasan:

  1. bestnya... bila la boleh berjimba camni...

    BalasPadam
  2. pergi je ita... anak2 laki jaga..haha aku lepas 10 thn baru merasa berjimba..

    BalasPadam
  3. sonoknya...ntah bila la nk merasa bejalan tmpt orang...aku kalau dpt gi kelantan umah ko pun dh kira bagus dah..hehhee...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah jenuh pikor sape kak lia ni wakakak.. alah kak.. aku pun sehari dekat 50x dok cite nk ikut kengkawan gi bangkok mau x luruh telinga org tua tu.. last dia bg g.. duit sendiri kak.. dr kelantan naik flight pegi balik.. gi bangkok..otel lg.. makan lg..hat mkn mmg non stop la kan.. beli belah lg..hehe tp best la.. ni nk g indon pun boleh..tp cm malas plak. Igt nk beli benda lain lg baguih kut

      Padam
  4. amboii....sakan berjimba...macam bujang tak rasa masa ni kih...kih...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha ah mmg rasa cm bujang.. balik otel tu dia msg bertalu whatsapp dgn anak anak.. dgn laki hua hua..nk tido pun kn ting tong lg

      Padam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..