25 Oktober 2014

Bananaland - Lembah Sireh, Kota Bharu












Layankan aje permintaan anak dara nk berjimba di Banana Land sempena Raudah Di Hati ku, Tv9 bulan lepas. Sebaik daddy dia sampai rumah, terus mintak nak pergi Banana Land. Itu lah aktiviti dorang sepanjang petang. Lepas solat Jumaat, jam 2.45 pm dah ada di sini (tak jauh pun dari rumah) sampai jam 6.00 petang. aku plak rasa nak merangkak betapa letihnya (letih sebab panas huhuhu)..

see, kat sini belajar buat loom band. lepas tu mintak daddy belikan mini set loom band. Pandai dah buat, mommy belikan 4400 loom band siap loom full set untuk dorang buat. macam2 bangle dah siap. Jual kat kawan-kawan sekolah dorang tak mahal pun.. ikut peten, antara RM.50 hingga RM1.00 saja. Padan la, dengan budak sekolah. Mahal2 pun kesian, kang tak de duit nk makan waktu rehat kan.... balik modal dah tu...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..