30 Oktober 2014

Im conduct Zumba fitness class at Enrich Life Center.Lundang

Alhamdulillah selesai conduct class di Enrich. Kelas ganti ZIN Lis yang bercuti.
Kehadiran penuh juga. Penuh lah bagi sy tapi still ada space boleh bergerak. Selesa. Maklum tak sohor mana kan kita ni. Kalau kita sohor dalam fitness ni penuh berlaga bontot. Tapi aku tak kisah..janji kita sama sama boleh bakar lemak. Sohor tak sohor tu belakang kira.
Petang khamis ni satu kelas lagi ganti ZIN Fyza..and other day is Sunday petang ganti kelas ZIN Ramli.

*ZIN = Zumba Instructor

Kepada follower blog saya orang kelantan yang nk bersenam..nak fit dengan saya boleh whatsapps saya k 016-3342508

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..