29 Mac 2016

Zumba Fitness, Zafina Fitness, Aerodance, Muscle Conditioning, Piloxing, Zumba Step bersama ZIN Fizan (Kota Bharu, Kelantan)


Assalamualaikum.. perghhh lama betul tak update blog. Selamat tahun baru 2016!!! hahaha

ok la, akak tak de apa nk cerita...banyak aktiviti fitness akak je la.. nak update anak-anak masing-masing dah besor panjang. sorang duduk asrama, 2 orang tu sekolah pagi sampai malam termasuk mengaji & kelas tambahan. begitu je la rutin harian akak...

akak pon isi masa lapang dengan fitness akak lah. bosan duduk rumah, kita keluar bersenam. bezanya akak pergi mengajar orang. ini memang minat dari sekolah rendah. sekolah rendah akak wakil sekolah sukan sampai masuk universiti. dah biasa... berhenti kejap bila kawin & beranak je. ada orang ingat, (sebab kita di kelantan ni orang luar je, tak de pon kenal kita..jadi ni kita nk cerita la asal usul kita) akak boleh kira join fitness sejak zaman sekolah. kita memang atlit sekolah wakil negeri. kita memang wakil sekolah main bola jaring & bola baling wakil sekolah & negeri. sambung universiti benda2 berkaitan sukan memang tak boleh tinggal. bila dah tua ni kita join benda yang sesuai dengan usia. takkan nk berlari di balapan lagi kot haha... bila kita jadi instructor, ada la mata2 menjeling sampai juling. ada la mulut senget senget mengejek. emmm jom lawan lari 400 meter. kau mampu lagi tak? akak rasa, akak boleh lagi...cuma slow je kikiki jangan marah eh.

kepada kaum wanita di Kota Bharu, Pengkalan Chepa atau mana-mana kawasan yang berdekatan kalau mencari Instructor untuk kelas anda (private @ fitness) contact la akak (016-3342508 - whatapps saja ye).

kalau nk datang kelas akak pon boleh sila whatsapps juga untuk details. Kelas ni hanya untuk WANITA SAHAJA. tertutup dan lebih selesa nk bersenam.

akak ajar ZUMBA FITNESS, ZAFINA FITNESS, AERODANCE, MUSCLE CONDITIONING, PILOXING*COMING SOON, ZUMBA STEP. - untuk makluman, akak ada LESEN ya untuk semua fitness tersebut. bukan HARAM punya. ini SAH punye. don't worry. haram haram tak main... tak baik kan..itu bukan cara akak..

so, jangan malu..jangan segan..mari belako deh... students akak mmg sporting belako...ramah belako...semua beginner..semua baru nk belajar bersenam...nak sihat..nak slim...nk mentain stamina...


JOM semua. CEGAH SEBELUM TERLAMBAT!

Fizan Nazira
Fitness Instructor
016-3342508 (whatsapps)

1 ulasan:

  1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..