Untuk makluman, ini adalah blog personal saya.

Anda tidak perlu tersentap di mana-mana kerana cerita di dalam blog ini adalah berkisar apa yang berlaku di dalam kehidupan seharian saya.

Setiap gambar yang ada di dalam blog ini adalah dari milik peribadi saya sendiri.

Tempohari saya dapati ada letak link blog saya ini di wall facebook. Kenapa?

Ada beberapa entry saya sudah delete dan edit. Selebihnya tak penting pada anda. Blog ini hanya bercerita tentang saya dan keluarga saya sejak 2008 lagi. Jika anda baru di sini, tolong kenali saya terlebih dahulu..

20 Julai 2009

Biskut Semperit Susu


Fuh...lama juga saya x buat biskut kan.... tekak rasa mcm nak makan je..... teringat nk buat biskut dh lama..haha cuma kederat je tak ada...atau lebih glamournya malas la tu...

Kejap tadi buat la biskut ni...sedap!!! baru siap bakar satu tray dah habis anak-anak i makan (izzaty & zulaika + mak dia sekali la...). dapat 1 bekas besar tupperware..ok la boleh tahan sampai esok.... boleh Aleeya bawa gi sekolah.

Biskut diberi gelaran Biskut Semperit Susu resepi manthop dari Chef Norzailina Nordin. Beliau ni kalau bulan Ramadhan tahun lepas ada jadi chef masakan TV1 rancangan selepas Subuh tu....


Feluk Shiom..

post signature



Tiada apa yang dipinta, hanya secebis komen ikhlas saja.



2 ulasan:

  1. zan, pos aar sekut sikit..
    leh wat makan ngan teh o suam...
    hehehehe

    BalasPadam
  2. haha tu la..elok sampai kat hang dah berderai..bila nak mai kelantan?

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..