17 Julai 2011

Pertandingan Mewarna anjuran San Cora Paint,KB Mall








Pertandingan yang tidak di rancang pun nak joint. Kebetulan lepas hantar anak-anak ke tuisyen, macam biasa kami singgah KB Mall cuci mata. San Cora tengah buat show di groudfloor. Terdengar pengacara dok memanggil manggil parents untuk daftarkan anak-anak bagi pertandingan mewarna. Kebetulan pagi memang anak aku ada pergi kelas mewarna. So color still ada dalam kereta. Terus aku daftarkan saja anak aku masuk. Terbukan untuk 6-12 yrs old saja... Jam 3.00 ptg baru start.

Lepas makan t/hari terus pergi lokasi. Izzaty tu last minute je masuk. Saja je la... kang nangis pulak dia tak dapat masuk sama. Lagi pun still ada kosong. Bagi dia happy je..

Tak menang pun... tp bagi pengalaman kepada anak - anak. Just for fun. Dapat doorgift lah sorang satu. Next time boleh joint lagi contest macam ni. Ini baru kali ke-2 dorang joint.. ^^





Coretan,
Fizan Wan Pani

post signature

2 ulasan:

  1. Budak-budak suka la masuk coloring contest ya. Kalah menang belakang kira. Dapat pengalaman kan. :)

    BalasPadam
  2. suka sekejap je..tak sampai 1 jam sudah kelam kabut nak siapkan..nak rilek rilek. erm jenis x pandai serius hahaha. Mcm biasa kalau coloring contest anak cino la menang...huhu

    BalasPadam

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..