19 September 2011

Crochet Doily

Baru je siapkan doily kursye. Cadang nak buat lagi 2,3 keping untuk hiasan rak. Tengok la kalau ada masa lagi. Ini pun projek mencelah celah je.. Order customer banyak lg belum siap.

Ukuran diameter 39cm.

Buat sementara letak di tengah coffee table. Tak berapa perasan pun dia duduk situ sbb kecik je kan. Coffee table kena la buat besar lagi baru nampak kewujudannya..

Ok jumpa lagi lain masa...


belum siap lagi ....




dah siap dah....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen berhemah dari anda amat di hargai... terima kasih..